Ziņas

Tiek izsludināta pieteikšanās Latvijas Spēļu gada balvai 2019

Tiek izsludināta pieteikšanās Latvijas Spēļu gada balvai 2019

Jānis Skuja, 17.02.2020

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija aicina pieteikties Latvijas Spēļu gada balvai 2019! Jau piekto gadu LSIA organizē labāko spēļu apbalvošanu ar mērķi izcelt un veicināt spēļu industriju Latvijā. Spēles tiks vērtētas šādās kategorijās:  "Labākā grafika", "Labākā datorspēle", "Labākā mūzika un skaņa", "Labākais geimplejs", "Labākā viedtālruņu spēle", "Labākā debija" un "Gada spēle 2019".  Šogad uz balvām arī ir iespējams pretendēt galda spēlēm, ja būs pietiekami daudz spēļu, tad tiks izziņotas papildus kategorijas!

Spēles var pieteikt ikviens, ar nosacījumu, ka spēle ir publicēta 2019. gadā, un uzņēmums, kas norādīts kā tās izstrādātājs, ir reģistrēts Latvijā. Pieteikt spēli varat aizpildot pieteikuma formu līdz 10. martam un tās vērtēs speciāli atlasīta žūrija.

Apbalvošanas ceremonija notiks 2020. gada 4. aprīlī GameDev.lv konferences ietvaros! Detalizētāka informācija par konferences norises vietu un grafiku vēl sekos! Ja ir nepieciešama papildus informācija, lūgums rakstīt jautājumus uz info@gamedev.lv.

Līdzīgi raksti:

Autorizācija

Lietotājs

Parole


Reģistrēties Aizmirsu paroli